Greek Armenian English French German Italian Russian Spanish

bg-banner-kerkyra1

Σε οποιαδήποτε ποσότητα κάθε 3/4 της λίτρας (350γρ) ζάχαρη 1/4 του καρτούτσου (ス ποτήρι) νερό και το ίδιο μέλι.

Ζυμώνουμε με τόσο αλεύρι ώσπου να γίνει ζύμη πολύ μαλακή, ρίχνουμε μια ογγιά (30γρ) πιπέρι και ζυμώνουμε δυνατά. Πλάθουμε μικρούς κουτσούλους. (Η ετυμολογία της λέξης γνωστή στους Κερκυραίους - περίπου.

Διευκρινίζω πως τα μικρά σκυλάκια τα λέμε κουτσέλια από το βενετσιάνικο cucciolo).


Share