Κόβουμε πολύ λεπτές φέτες από το ρόστο του μοσχαριού και τις πλαταίνουμε. Τις σκουπίζουμε καλά με χαρτί στράτσο και τις αλευρώνουμε. Τις τηγανίζουμε τέλεια σε φοντίνα ανακατεύουμε περσέμολο (μαϊντανό), σκόρδο ψιλοκομμένο, αλάτι, πιπέρι. Ρίχνουμε στο τηγάνι που τηγανίσαμε το κρέας ξύδι, κρασί άσπρο και νερό. Σε ρηχή κόνκολα μια στρώση κρέας λιγο μαϊντανό και σκόρδο, το περιεχόμενο του τηγανιού και αν χρειαστεί, λιγο ακόμα νερό να βράσει να κονσομάρει να μείνει ένα σούγο πηκτό.