Στην Coffee Island έχουν πάθος για τον ποιοτικό καφέ. Χαρακτηρίζονται ως οι εξερευνητές του καφέ και το εκφράζουν μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα συναντήσετε στα καφεκοπτεία του δικτύου, που απαριθμούν 325 Καφεκοπτεία, 2 εκ των οποίων βρίσκονται στην Κέρκυρα!

Στα Καφεκοπτεία Coffee Island θα συναντήσετε την καρδιά της επιχείρησης, το χώρο άλεσης του καφέ που αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της τεχνογνωσίας και της εξειδίκευσης που αποτελεί την ειδοποιό διαφορά της Coffee Island. Εκεί μπορεί ο καταναλωτής να προμηθευτεί φρεσκοαλεσμένο καφέ της επιλογής του, έχοντας έτσι μια ολοκληρωμένη αντίληψη για την πληθώρα των ποικιλιών καφέ (espresso, φίλτρου, ελληνικό, αρωματικοί) που υπάρχουν.
Στην είσοδο θα συναντήσετε το Espresso Bar, το χειροπιαστό αποτέλεσμα της γνώσης των καφεκοπτείων Coffee Island για τον specialty coffee και τις μεθόδους εκχύλισής του, όλα δεμένα σε απολαυστικά ροφήματα καφέ. Ακόμη στο espresso bar μπορεί ο καταναλωτής να απολαύσει πληθώρα άλλων ροφημάτων όπως σοκολάτες, Milkshake, Teajito, Iced Cascara, κ.α. αλλά και snacks. Η Coffee Island πήγε ένα βήμα παρακάτω αυτό το καλοκαίρι αποτελώντας την 1η αλυσίδα σε εγχώριο επίπεδο που ενέταξε τον Iced Filter στα καταστήματα της.Ακόμη, θα βρείτε και τη γωνιά του Home Barista καθώς το ταξίδι του specialty coffee δεν τελειώνει σε ένα καφεκοπτείο Coffee Island. Προσφέρεται στους καταναλωτές χρηστικά αντικείμενα (Μπουκάλι κρύας εκχύλισης, Espresso Moka Coffee Island, Hario Latte Shaker, κούπες και πολλά ακόμη), ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε την απολαυστική εμπειρία στο σπίτι σας, παρασκευάζοντας τα αγαπημένα σας ροφήματα με τον τρόπο που θα σας δείξουν οι εκπαιδευμένοι baristi.

Επιπλέον, στην Coffee Island πιστεύουν σε έναν δίκαιο τρόπο επιχειρηματικής δραστηριότητας. Το Direct Trade, που δηλώνει την απευθείας επαφή με φάρμες καφέ ανά τον κόσμο, δημιουργεί σχέσης εμπιστοσύνης και διαβεβαιώνει ότι κάθε δραστηριότητα στην οποία συμμετέχουν συμβάλει στην οικονομική, περιβαλλοντική και κοινωνική βιωσιμότητα των τόπων απ’ όπου προμηθεύονται τους κόκκους καφέ.

Και φυσικά αναπόσπαστο κομμάτι των καφεκοπτείων Coffee Island παραμένει τοMicroFarm Project®, το οποίο προέρχεται από την πρακτική του Direct Trade. Πρόκειται για περιορισμένες (limited edition) ποσότητες specialty (SCAA 86+) καφέ από συγκεκριμένες φάρμες ανά τον κόσμο. Με το ΜicroFarm Project® διασφαλίζεται η ποιότητα των προϊόντων διατηρώντας όλα τα γευστικά χαρακτηριστικά της προέλευσής του κάθε καφέ. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει 6 MicroFarm και αναμένονται κι άλλοι μιας και η εταιρία επενδύει στο συγκεκριμένο Project, το οποίο έχει αγαπηθεί πολύ από τους πιστούς καταναλωτές της εταιρίας.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως για τους ανθρώπους της Coffee Island, η ενασχόληση με την εταιρία και τα καφεκοπτεία της είναι τρόπος ζωής. Το στήσιμο του καφεκοπτείου, η εκπαίδευση του προσωπικού των νέων καφεκοπτείων, η επανεκπαίδευση του προσωπικού των υφιστάμενων καφεκοπτείων, αλλά και το καβούρδισμα του καφέ στις μονάδες παραγωγής στην Πάτρα, την έρευνα για νέα προϊόντα καφέ και νέα ροφήματα καθώς και την άρτια εξυπηρέτηση των καφεκοπτείων αποτελούν ορισμένες από τις δραστηριότητες που καθημερινά απασχολούν τους ανθρώπους της Coffee Island, θέλοντας μόνο να βελτιώνονται και να εξελίσσονται.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία αλλά και τα προϊόντα της ανά κατηγορία επισκεφθείτε το:www.coffeeisland.gr
contentmap_plugin