Η ιστορία των αρωμάτων, παλιά και μαγική, μας ταξιδεύει σε εποχές μοναδικές. Από τα αρχαία χρόνια μέχρι και σήμερα, όλοι οι πολιτισμοί, σ' όλο τον κόσμο λάτρεψαν το άρωμα. Χρειάζεται μόνο μια επίσκεψη στο κόσμο των αρωμάτων για ένα ταξίδι στο απόγειο των αισθήσεων με μια ευρεία ποικιλία για τις γυναίκες και για τους άνδρες.

Τα αρώματά μας είναι γαλλικής προέλευσης, σε συνεργασία με ένα από τα κορυφαία εργοστάσια αρωματοποιίας παγκοσμίως απ' όπου και προέρχεται η πρώτη ύλη και αυτό δίνει εγγύηση στην ποιότητα. Όλα αυτά τα χρόνια η εμπιστοσύνη των καταναλωτών είναι αναλλοίωτη, λόγω της εξειδίκευσης στην σωστή επιλογή ενός αρώματος, η οποία απαιτεί γνώση, που προέρχεται από παρακολούθηση σεμιναρίων αρωματοποιίας – κοσμετολογίας και ταξίδια για ιδέες, ενημέρωση και διαρκή επιμόρφωση.

Η μεγάλη ποικιλία αρωμάτων που διαθέτουμε είναι σε eau de parfum και αποκαλύπτονται σταδιακά σε κάθε τύπο δέρματος με περισσότερη διάρκεια, λόγω της υψηλής ποιότητας της essans, της αγνής αλκοόλης και της σωστής αναλογίας. Όλα αυτά συνθέτουν την ποιότητα που ικανοποιούν πλήρως τόσο με τη διάρκεια και την απόδοση, όσο και με την τιμή στο να μας προτιμούν και να μας εμπιστεύονται.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας ακολουθούν τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας. Διαθέτει πιστοποιητικά και εφαρμόζει συστήματα διαχείρισης ελέγχου της ποιότητας.

Ο απώτερος μας στόχος είναι να ταυτιστεί απόλυτα στο μυαλό των καταναλωτών η λέξη PERFUMEWORLD με την λέξη ΠΟΙΟΤΗΤΑ. Συνάμα να αποτελέσουμε μια ασφαλή και αξιόπιστη επιλογή για τις ηλεκτρονικές σας αγορές.

Γιατί, το σημαντικό για κάθε άρωμα είναι το μήνυμα που μεταφέρει... Διαλέξτε το άρωμα που ταιριάζει στην προσωπικότητα και στον τρόπο ζωής σας και μεταδώστε το δικό σας μήνυμα.

Καλως ήρθατε στην PERFUMEWORLD.

Τηλ: 26610 26707 / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / facebook

contentmap_plugin