Το e-Global Κέρκυρας βρίσκεται στην πλατεία Σαρόκο, και απέχει μόλις 150 μέτρα από το σταθμό αστικού ΚΤΕΛ της Κέρκυρας.

Πρόκειται για ένα internet cafe, που διασφαλίζει υψηλής ποιότητας και ταχύτητας internet gaming, surfing και downloading.

Ο εξοπλισμός του e-Global αποτελείται από υπολογιστές, τελευταίας τεχνολογίας. Η υψηλή ταχύτητα για όλες τις ανάγκες του χρήστη (gaming, movies and music, downloading, quick browsing) είναι εξασφαλισμένη και δεν θα αντιμετωπίσετε καμία καθηστέρηση.

Οι πελάτες του e-Global θα μπορούν να παίξουν το αγαπημένο τους διαδικτυακό παιχνίδι, να ελέγξουν τα e-mail τους, να παρακολουθήσουν τα αγαπημένα τους video ή να εργαστούν σε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τους υπέροχους καφέδες και δροσιστικούς χυμούς φρούτων από το e-Globar.

Το κόστος για gaming και surfing είναι 2 € / 2 ώρες για τα μέλη και 2.20 για όσους δεν είναι. Για να γίνει κάποιος μέλος απλά καταβάλει 1€ και παίρνει την κάρτα μέλους. Φυσικά υπάρχουν και προπληρωμένες κάρτες χρόνου: 2 ώρες / 2 €, 5 ώρες / 5 € , 10 ώρες / 13 € και  20 ώρες / 30 €

Το e-Global Κέρκυρας, αλλάζει την εικόνα του χώρου της online διασκέδασης και αποτελεί μέλος της μεγάλης αλυσιδας Internet Station στην Ελλάδα.

Τηλ 26610 36201 / Facebook
contentmap_plugin